Replay

34 продукта

Replay

От дълго време известни със своя разчупен и ексцентричен стил, Replay е един от водещите международни брандове в сферата на дънковите облекла. Името Replay идва от Световното първенство по футбол през 1978 г., защото основателят Claudio Buziol виждал думата многократно повтаряща по време на футболните мачове, във всеки един момент, когато имало повторение.

Високата репутация на бранда идва от интензивното проучване за висококачествени материи и материали, разработването на иновативни технологии и ефективен производствен процес. Мисията на компанията винаги е била да изпъква чрез иновативен стил, характерен италиански дизайн и високото качество на продуктите. И в следствие на тези базисни принципи, репутацията не закъснява.
С времето Replay се развива и еволюира, а него заедно и концепцията за преправянето, преработването и преразработването, без притеснения да вземе най-доброто от миналото и да му придаде модерен нюанс.

Италианският бранд предлага днес не само автентичен деним и облекла, но също така и широк спектър от обувки, аксесоари и бански облекла.