Roberto Cavalli

76 продукта

Roberto Cavalli

Представете си пищен дизайнерски тоалет с най-екзотичния и екстравагантен десен, изработен от най-ефирната материя, допълнен с нежни пера и съчетан с най-високите токчета - това е визия в стил Roberto Cavalli. Не разчитайте на въображението си, а оставете това на прочутия талант на дизайнера и прибавете едно от неговите великолепни произведения на изкуството към своята колекция. Защото, когато говорим за Roberto Cavalli, всяко нещо е произведение на изкуството. Колкото по-пищни, толкова по-добре.

Дизайнерът, който основава своята марка в началото на 60-те години, прави кратка почивка през 80-те, за да направи своето грандиозно завръщане през 90-те. И от тогава насам с помощта на своята талантлива съпруга Eva Ruginder, Cavalli усъвършенства изкуството да комбинира и съчетава сексапил с артистични шарки и екзотични кожи.

Днес италианският моден гении притежава цяла империя, изградена от изключително успешните линии Just Cavalli, Roberto Cavalli Home, Roberto Cavalli Junior и Roberto Cavalli Parfum.