Satorisan

Не са открити продукти

Satorisan

Satorisan е марка, представяща висококачествени обувки и спортни обувки с първата си колекция през 2010 г. Дизайнът на този бранд е посветен на хора, които не следват определени модни тенденции - любопитни и експериментиращи, изследвайки собствените си вкусове.

Философията и колекциите на Satorisan са вдъхновени от митологичния японски образ Satori - същество, което наподобява маймуна и разчита истинската същност и чувства на хората. Означава "Разбиране", "Баланс" и "Хармония" и произлиза от Дзен културата като символ на просветлението и щастието. Марката споделя просто и силно послание: "Повярвай в себе си и се наслаждавай на преживяванията, защото те изграждат твоята личност".

Брандът се стреми да спечели феновете на обувките по балансиран и хармоничен начин, комбинирайки изкуството на съвременните индустриални технологии и занаятчийството с материали с най-високо качество - вълна и други иновативни материи. Satorisan балансира между последователния вид и хармонията между старо и ново, между перфектността и контролираната ерозия на материалите ... всичко по начин, който придава този състарен Used & Wrinkled вид на продуктите, които всички обичат.