Scholl

Не са открити продукти

Scholl

Създадена през 1906 г. от Wiliam Mathias Scholl в Чикаго, САЩ, марката Scholl се отличава с обувки с практичен дизайн. Разпознаваем вече над 100 години в модните среди, брандът запазва основната си мисия: изработване на технология за правилно ходене и удобство.

Базирайки се на собствени изследвания, Dr Scholl създава патентовани продукти като известната лечебна стелка Foot-Easer, която може да подобри формата на крака по време на ходене. Но William Scholl не бил само изследовател с идеи. Той е креативен и в маркетинговата стратегия на компанията. Дейността й постепенно се разраства и в началото на 20-те години са създадени модни линии от обувки с практичен дизайн, като например Exercise Sandal. Моделите напълно въплъщават визията на марката и превръщат стила й в непреходен през 60-те и 70-те години.

Днес, повече от 1000 продукта носят патента с името на William M Sholl. Дори и след смъртта му през 1968 г., неговите идеи и изследвания за удобство и правилно ходене продължават да бъдат използвани, за да удовлетворяват предпочитанията на клиентите.