Sector

73 продукта

Sector

Марката Sector No Limits е създадена през 1973г. и винаги тясно се свързва с продължителни персонални предизвикателства. Същността ѝ се крие в неразрушимостта. Италиански дизайн, спорт, прецизност, изпълнение и иновация. Черти, които да заложени дълбоко в стила на Sector. Брандът прави всеки часовник да бъде уникален, с дълбока страст към света на въздействие и любов към технологични изследвания. Часовниците перфектно превеждат философията на интензивен спорт, който обединява страст, сравнение и лоялност чрез технология и иновативен дизайн.

През 80-те и 90-те много атлети успешно преминават през предизвикателства, съпътствани от часовниците на Sector, като по този начин постигат едновременно важни и незабравими постижения в областта на рекордите. Геройските им подвизи омайват съзнанието на публиката и Sector No Limits става израз на техническо качество и на спортна активност.

Днес Sector No Limits продължава да подпомага атлетите, които сами предизвикват възможностите си с цел да спечелят, без да забравя и онези хора, които в ежедневието си търсят самоувереност, динамичност и смелост, които никога не искат да спират, докато преследват собствените си предели. Sector No Limits представлява не само запазена марка, свързана със спортистите, но също така истински стил на живот за тези, които обичат да подлагат възможностите си на тест и да живеят в близък контакт с природата.