Selected Homme

141 продукта

Selected Homme

Част от Bestseller - датска семейна компания за дрехи, основана през 1975 г. - марката SELECTED e лансирана на мъжкия пазар през 1997 г. Благодарение на доброто приемане и на успеха, брандът се разширява и през 2008 г. лансира дамската колекция SELECTED FEMME.

SELECTED FEMME отговаря на нуждите на уверената градска жена. В двете линии – FEMME и FEMME JEANS – марката предлага едновременно безгрижни и изискани стилове за своите модно ориентирани и изтънчени клиенти.

От своя страна SELECTED HOMME е символ на добър вкус. Двете линии, които тази марка обхваща – HOMME и JEANS – характеризират четири стила, всеки от които предава уникална интерпретация на съвременния мъж. TREND стилът е смелият съвременен поглед към класическото, FORMAL стилът се концентрира върху кройките и старомодните ценности, JEANS е изцяло за истинската автентичност, а CASUAL е този за безгрижност и почивка.

SELECTED HOMME и SELECTED FEMME сега са налични в универсалните магазини на дребно, както и за търговци на едро. Освен това марката SELECTED наброява повече от 30 магазина и се продава от 1300 разпространители по света.