Sisley

Не са открити продукти

Sisley

Париж, 1968 г. - колекция дънкови облекла бележат началото на Sisley, едно яснозабележимо присъствие в модния свят и успешна история, базирана на иновацията, креативността, уникалните колекции и отличното качество. Фокусирайки се ексклузивно в младото поколение, Sisley предлага от самото начало революционен начин на обличане в най-добрите и най-авангардните стилове.

През 1974 г., Benetton Group купува ексклузивните права, за да използва името, но още през 1985 г., е създадена независима и креативна организация, за да създаде чисто нов имидж на Sisley от гледна точка на продажби, продукти и реклама. Повратна точка за прочутата марка идва през 1996 г., когато логото е заменено с още по-елегантно и изискано и преминава от златисто и бордо в черно надпис на бял фон.

Изключителните и актуални колекции на марката, които се продават в 850 магазина по цял свят, включват спортни и ежедневни облекла за всички онези, които следват модата и са в крак с модните тенденции. Аксесоари, цвят и материи са под строг контрол и се комбинират в изискан и разпознаваем стил.

Рекламните кампании на Sisley са толкова известни, колкото и самата марка. Целта е не да се продаде един продукт, а по-скоро да се изпрати съобщение и да се създадат образ и начин на живот, които отличават отделни личности от тълпата - клиентите могат да мечтаят, да се определят и да разпознаят себе си.

Освен Sisley, United Colors of Benetton, Undercolors of Benetton и Playlife са част от групата Benetton.