Ted Baker

99 продукта

Ted Baker

От самото си създаване британската марка Ted Baker е еквивалент на нестандартния лукс. Името ѝ се налага на модния пазар за кратък период от време, а огромният интерес към актуалните ѝ линии не закъснява. Брандът започва с великолепен старт от колекции с мъжки ризи, но бързо разгръща дейността си и в света на дамската мода.

В творенията си марката влага богат опит, непоколебима индивидуалност, ясна визия за качество и прецизност към детайла. Отличителен белег е чудатото чувство за хумор, което прозира във всеки един продукт. Това е и ключът, с който британският дизайнер завладява сърцата на почитателите си.

Ted Baker става експерт в лайфстайл модата на Великобритания. Марката се разширява със скоростен темп и разгръща своя репертоар с колекции като: Global, Endurance, Pashion, Langley, Skinwear в удивителна палитра от дамско и мъжко облекло, аксесоари, обувки, часовници, слънчеви очила и парфюми.

Днес Ted Baker има неизменно присъствие в световноизвестните водещи вериги и бутици, както във Великобритания, Италия, Франция, така и в САЩ, Канада, Австралия, Хонконг и Дубай.