Tissot

41 продукта

Tissot

От 1853 г. световноизвестната марка Tissot твори безупречност в света на часовниците, а несравнимият ѝ почерк 'Innovators by Tradition' говори за майсторско изпълнение и отлично качество на продуктите. Днес Tissot е част от най-големия производител и дистрибутор на часовници в света - Swatch Group. Марката запазва първоначалното си местоположение на производство в Le Locle, Jura Mountains, съхранявайки швейцарските дух и безупречност в маниера на работа и в образа на всеки индивидуален продукт. Сърцето на Tissot остава в Швейцария, но представители на марката има в 160 страни по света.

Лидерството в иновациите е с нестихващ приоритет за компанията. Това се дължи на постоянното развитие, надграждане и подобряване на материалите, дизайна, фукционалността и най-вече на технологичните екстри, вложени в часовниците. С предоставянето на широк спектър от висококачествени продукти на по-достъпни цени спрямо останалите швейцарски часовници, Tissot демонстрира категоричността си да направи безупречното достижимо за всеки негов ценител.

Tissot е официален партньор на FIBA, AFL, MotoGP™, FIM Superbike, както и на световните шампионати по колоездене, фехтовка и хокей на лед. Превърната в символ на времето, марката остава вярна на традициите, вплитайки в тях своите ценности, а именно безупречно изпълнение, прецизност и задаване на нови стандарти.