Trussardi

7 продукта

Trussardi

Основана в Бергамо през 1911 г. от Dante Trussardi - човек, познат със своята дискретна изисканост, експерименталност и иновативност. Trussardi без съмнение е брандът "прозведено в Италия". Компанията стартира с производството на луксозни ръкавици и бързо се превръща в солиден и разпознаваем бранд с над 400 магазина и 3 успешни линии: Trussardi, Tru Trussardi и Trussardi Jeans.

От самото начало, Trussardi винаги е бил синоним на изящество, дискретна изтънченост, експерименталност и иновация. През 60-те години, внукът на Dante Trussard, Nicola Trussardi поема бизнеса и разширява Trussardi до момента, в който той вече е лайфстайл бранд. Техниката за обработване на кожа и традиционното майсторство, брандът с Greyhound лого, който остава непроменен през годините, не са били имплементирани само в модата, но и в други сфери, като интериорния дизайн, хранителната промишленост и изкуството. Като изповед на всичко това днес се явява Il Ristorante Trussardi Alla Scala, много великолепни проекти и, разбира се, Fondazione Nicola Trussardi.

Днес, наследството на бранда, предлагащ съвършенство, не се поддава на тенденциите и остава вярно на позициите, които винаги е отстоявал: италианско съвършенство, творчество и несравнимо качество.