Wolford

Не са открити продукти

Wolford

Wolford, стилният бранд за трикотаж и бельо, е основан през 1949 г. от индустриалеца Reinhold Wolff и търговеца на дребно Wlater Palmers. През последните 60 години той успешно налага себе си като водещ иноватор и предпочитания бранд за всички основни облекла и бельо. От клинове и бодита в началото, брандът бързо разширява своето поле на действие, за да импрегнира в себе си допълнителни области: бельо, бански, аксесесоари, облекло и Prêt-à-Porter.

Стилни модели, които следват последните тенденции в индустрията, перфектно обгръщат и подсилват дамския силует във всяка една колекция. В същото време, креативност и иновация чрез технически ноу-хау позволяват на Wolford да остане верен на своите ценности: перфектно качество, лесна поддръжка, разпознаваем комфорт чрез деликатен допир и перфектна кройка.

През годините Wolford успешно се колаборира с международни дизайнери. Работи с личности като Karl Lagerfeld, Emilio Pucci, Missoni, Zac Posen, Valentino, Philippe Starck и др., за да създават уникално красиви и търсени колекции, които се смятат за колекционерски сега.

Луксозна мода в унисон с вечна елегантност и максимален комфорт е това, което Walford отстоява, и въпреки че специалността на Wolford са техните безшевни продукти, брандът предлага безкрайни решения за модната дилема на всяка дама.

Днес Walford АД има 14 филиала и неговите продукти се продават в 65 страни, в над 260 представителни магазина, 3000 франчайза и 15 онлайн магазина.