Woolrich

55 продукта

Woolrich

Основан през 1830 г., Woolrich се утвърждава като лидер при връхните дрехи за повече от 180 години до днес. John Rich, емигрант от Англия, поставя основите на знаменитата марка, когато строи първата си вълнена фабрика в Plum Run, Pennsylvania. Началото е несигурно, но бизнесът се очертава като устойчив проект.

С времето Woolrich печели признание за отличителния си почерк и устойчив дизайн. Компанията днес е известна с вечните си облекла, най-известните от които са Railroad Vest, Artic Parka и Buffalo Check Shirt.

С разработка на технологии и редица проучвания, иновативният бранд за връхни облекла създава ново поколение продукти, устойчиви на външни въздействия и силно адаптивни към активния начин на живот.

Автентичната технология и леки материи оправдават очакванията и нуждите и на най-взискателните клиенти с удобни и устойчиви облекла за всякакви условия. Всички модели носят допълнителна нотка фукционална естетичност, която отличава Woolrich в индустрията.

Безпогрешното качество и автентична традиция, предадена през поколенията, застават в основата на ценностите на световноизвестната марка Woolrich.