Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 40 ЛВ.
30 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Код на продукта: 91000022-0W0-BURGUNDY
Steve Madden

Боти в бордо

119,90 лв. 194,90 лв. Цена с включен ДДС
Доставка в рамките на 4 работни дни
Бърза доставка 100% оригинални продукти 30 дни срок за връщане
Състав:
Външна част: текстил
Вътрешна част: текстил, други материали
Подметка: други материали

Размери:
Ток: 10 см
Размерите са приблизителни.

Код на продукта:
91000022-0W0-BURGUNDY

Приблизителен период на доставка до куриер:
29.03.2017 - 30.03.2017

Доставка

Поръчките доставяме чрез куриерска фирма Speedy.

Приблизителният период на доставка до куриерската фирма е 4-7 работни дни.

За регистрирани потребители и поръчки над 40 лв. доставката е безплатна. За поръчки под 40 лв., както и за нерегистрирани потребители, таксата за доставка е 4 лв.

Плащане

  • Кредитна/дебитна карта – приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro (и American Express, в случай че е приложимо в съответната страна).
  • EasyPay - плащането се извършва на каса на EasyPay, чрез банкомат с улуга B-pay или онлайн на epay.bg в рамките на 24 часа след завършване на поръчката.
  • Наложен платеж* – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта.

*Ако изберете този метод, ще трябва да платите разходите по административната обработка на доставката, които ще бъдат отразени в детайлите на поръчката.

Предоставяме ви възможността да върнете покупката в рамките на 30 дни. Единствените разходи за ваша сметка са транспортните за доставка на продуктите до нашия офис.

Всяка пратка от нас има включена форма за връщане. Моля, следвайте посочените на нея инструкции, в случай че искате да върнете продукт на адрес:

Fashion Days
бул. Никола Вапцаров 53 Б
София 1407, България

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена по банков път, затова ви молим да ни изпратите IBAN и имената на картодържателя на имейл fashion@fashiondays.bg.

Ако възникнат допълнителни въпроси, свържете се с нас на безплатен телефон 0800 46600 или ни изпратете запитване.

Steve Madden

Steve Madden

Въоръжен с хиляда долара, много обувки и една мечта, Steve Madden светкавично завладява модната индустрия със своите неустоими обувки и чанти, вдъхновявайки почитателите си да изразяват своята индивидуалност чрез модели. През последните две десетилетия произведенията на Steve получават признание от редица знаменитости, диктуващи модните тенденции личности, както и безброй жени и мъже по цял свят.

Визията на Madden еволюира непрестанно. Веднъж той споделя: "Това, което ме вдъхновява, е какво виждам, че хората носят по световните улици - от Ню Йорк до Лондон, и не само. Черпя идеи и вдъхновение, крачейки по паветата на света. Днес модата се диктува от индивидуалния стил. За мен модата на бъдещето е всичко, което едно младо момиче или момче е щастливо да носи, стига да е комбинирано по добър начин." Днес марката на Steve Madden олицетворява един начин на живот. Прегръща модните тенденции, но запазва типичната за бранда нестандартната индивидуалност.

Виж още продукти на марката
Наскоро разглеждани продукти
Изчисти всички
Все още не сте разглеждали продукти. Използвайте опцията за търсене в уебсайта в горния десен ъгъл, за да намирате лесно любими продукти.
С включването на тази настройка ще виждате списък с наскоро разглеждани продукти.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus