Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.
Steve Madden

Боти в бордо

Препоръчителна цена от доставчик 199,90 лв. 99,90 лв. 100,09 лв. в твоя полза
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 2-4 РАБОТНИ ДНИ
30 дни срок за безплатно връщане ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА
Цена с включен ДДС
Състав:
Външна част: текстил
Вътрешна част: текстил, други материали
Подметка: други материали

Размери:
Ток: 10 см
Размерите са приблизителни.

Код на продукта:
91000022-0W0-BURGUNDY

Приблизителен период на доставка до куриер:
27.02.2018 - 01.03.2018

Доставка

Поръчките доставяме чрез една от куриерските фирми (Европът, Еконт, Рапидо).

Доставка до адрес:
Доставката е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки.

Доставка до офис на Еконт:
Ще изпратим пратката до най-близкия до вас офис на Еконт. Доставката е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки.

Плащане

  • Кредитна/дебитна карта – приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro (и American Express, в случай че е приложимо в съответната страна).
  • Наложен платеж – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта.

 

Искате да върнете цяла поръчка или само един продукт? Може да го направите лесно и безплатно в рамките на 30 дни от получаване на пратката. За целта:

  • Отидете в Профила си, изберете секция Връщане на продукти и следвайте указанията във формуляра за връщане.
  • Всички връщания в секция Връщане на продукти в Моят профил, направени чрез попълване на Формуляра за връщане, са БЕЗПЛАТНИ и се осъществяват чрез нашите партньорски куриерски фирми.
  • Вие избирате как да получите заплатената сума за върнатия продукт. В зависимост от метода на плащане, това може да стане по банков път (по ваша сметка или по сметката на вашата кредитна/дебитна карта) или чрез зареждане на ваучер за следваща покупка.

Ако възникнат допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон 0700 17 660 (на цената на един градски разговор).

Steve Madden

Steve Madden

Въоръжен с хиляда долара, много обувки и една мечта, Steve Madden светкавично завладява модната индустрия със своите неустоими обувки и чанти, вдъхновявайки почитателите си да изразяват своята индивидуалност чрез модели. През последните две десетилетия произведенията на Steve получават признание от редица знаменитости, диктуващи модните тенденции личности, както и безброй жени и мъже по цял свят.

Визията на Madden еволюира непрестанно. Веднъж той споделя: "Това, което ме вдъхновява, е какво виждам, че хората носят по световните улици - от Ню Йорк до Лондон, и не само. Черпя идеи и вдъхновение, крачейки по паветата на света. Днес модата се диктува от индивидуалния стил. За мен модата на бъдещето е всичко, което едно младо момиче или момче е щастливо да носи, стига да е комбинирано по добър начин." Днес марката на Steve Madden олицетворява един начин на живот. Прегръща модните тенденции, но запазва типичната за бранда нестандартната индивидуалност.

Виж още продукти на марката
Наскоро разглеждани продукти
Изчисти всички
Все още не сте разглеждали продукти. Използвайте опцията за търсене в уебсайта в горния десен ъгъл, за да намирате лесно любими продукти.
С включването на тази настройка ще виждате списък с наскоро разглеждани продукти.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus