Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.
Zee Lane

Черни кожени ботуши

95,99 лв.
ДОСТАВКА ДО 2-4 РАБОТНИ ДНИ
30 дни срок за безплатно връщане ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА
Цена с включен ДДС
Описание на продукта:
Тип: ботуши
Цвят: черен
Материал: кожа
Детайли: еластични зони встрани
Връх: леко заострен
Ток: масивен
Закопчаване: цип

Състав:
Външна част: кожа
Вътрешна част: кожа, други материали
Подметка: други материали

Размери:
Ток: 7,5 см
Шафт: 35,5 см
Размерите са приблизителни.

Код на продукта:
MSV-5229-PELLE-BLACK-ZNE

Приблизителен период на доставка до куриер:
25.07.2018 - 27.07.2018

 
Доставка
Поръчките доставяме чрез една от куриерските фирми (Европът, Еконт, Рапидо).

  • Доставка до адрес:

Доставката е БЕЗПЛАТНА за настоящия продукт.

  • Доставка до офис на Еконт:

Ще изпратим пратката до най-близкия до вас офис на Еконт. Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 65 лв. За поръчки под 65 лв. таксата за доставка е 4 лв.

Плащане

  • Кредитна/дебитна карта – приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro (и American Express, в случай че е приложимо в съответната страна).
  • Наложен платеж – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта.

Искате да върнете цяла поръчка или само един продукт? Може да го направите лесно и безплатно в рамките на 30 дни от получаване на пратката. За целта:

  • Отидете в Профила си, изберете секция Връщане на продукти и следвайте указанията във формуляра за връщане.
  • Всички връщания в секция Връщане на продукти в Моят профил, направени чрез попълване на Формуляра за връщане, са БЕЗПЛАТНИ и се осъществяват чрез нашите партньорски куриерски фирми.
  • Вие избирате как да получите заплатената сума за върнатия продукт. В зависимост от метода на плащане, това може да стане по банков път (по ваша сметка или по сметката на вашата кредитна/дебитна карта) или чрез зареждане на ваучер за следваща покупка.
  • Продукти от категории Бельо, Бански костюми и Козметика не подлежат на връщане.

Ако възникнат допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон 0700 17 660 (на цената на един градски разговор).

Zee Lane

Zee Lane

Zee Lane - бранд, чието вдъхновение се черпи от силата и успеха на развиващия се на пълни обороти начин на живот. За онези, които избират продуктите на марката, личностното и професионално развитие е основна цел.

Zee Lane представя една напълно нова концепция относно Новото - концепция, която никога не избледнява. Актуалните тенденции бързо се сменят, но Zee Lane предлага колекции, в които уникални мотиви успяват във всеки момент да съживят духа на времето, давайки на клиентите непреходни модели.

Чрез почерка на марката се овладява до съвършенство изкуството за постигане на отличителна визия. Продуктите са уникални и варират - от колекции за работен ден в офиса до такива, които говорят на езика на нощния живот. Zee Lane е лейбъл за онези амбициозни жени, които могат едновременно да работят, да бъдат отдадени и да се забавляват, като при всяка една ситуация демонстрират по изкусен начин своята женственост.

Виж още продукти на марката
Наскоро разглеждани продукти
Изчисти всички
Все още не сте разглеждали продукти. Използвайте опцията за търсене в уебсайта в горния десен ъгъл, за да намирате лесно любими продукти.
С включването на тази настройка ще виждате списък с наскоро разглеждани продукти.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus