Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

  Пишете ни

  ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

  "Проверка на пратката" е нова услуга, предлагана на всички клиенти на Fashion Days. Тя ти дава възможност да провериш дали полученият профукт е това,което си поръчал, дали е точният размер, цвят и е без дефекти. Куриерът е длъжен да изчака да провериш пратката, АКО го помолиш. Не е възможно обаче да провериш на място дали поръчаният продукт ти е по мярка.

  Ако след "Проверка на пратката" решиш, че продуктът не е в изрядно състояние (грешен цвят, повредена опаковка, не прилича на поръчания продукт и т. н.), препоръчваме да ОТКАЖЕШ пратката. Процесът за отказ от пратка ще ти бъде обяснен от куриера.

  В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж, молим те да направиш "Проверка на пратката" преди да платиш на куриера.

  Ако плащането е извършено онлайн, чрез кредитна или дебитна карта и помолиш куриера да изчака да направиш "Проверка на пратката", но след това я откажеш, ще ти върнем парите по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.

  Ако пратката ти съдържа повече от един продукт, но след "Проверка на пратката" искаш да откажеш само един от тях, това ще те задължи да откажете цялата пратка (всички продукти от тази пратка).

  Транспортните разходи при отказана поръчка чрез опцията "Проверка на пратката" се покриват от Fashion Days.