Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

  Пишете ни

  ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

  "Проверка на пратката" е нова услуга, предлагана на всички клиенти на Fashion Days. Тя ти дава възможност да провериш дали полученият продукт е това, което си поръчал, дали е точният размер, цвят и е без дефекти. Куриерът е длъжен да изчака да провериш пратката, АКО го помолиш. Не е възможно обаче да провериш на място дали поръчаният продукт ти е по мярка.

  Ако след "Проверка на пратката" решиш, че продуктът не е в изрядно състояние (грешен цвят, повредена опаковка, не прилича на поръчания продукт и т. н.), препоръчваме да ОТКАЖЕШ пратката. Процесът за отказ от пратка ще ти бъде обяснен от куриера.

  В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж, молим те да направиш "Проверка на пратката" преди да платиш на куриера.

  Ако плащането е извършено онлайн, чрез кредитна или дебитна карта и помолиш куриера да изчака да направиш "Проверка на пратката", но след това я откажеш, ще ти върнем парите по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.

  Ако пратката ти съдържа повече от един продукт, но след "Проверка на пратката" искаш да откажеш само един от тях, това ще те задължи да откажеш цялата пратка (всички продукти от тази пратка).

  Транспортните разходи при отказана поръчка чрез опцията "Проверка на пратката" се покриват от Fashion Days.

  Взимане на поръчки от easybox

  eMAG easybox е най-новата опция за доставка на твоите поръчки. Желаните продукти се доставят в защитена клетка, достъпна 24 часа в денонощието от над 100 пункта в София и страната.

  Услугата EASYBOX е отбелязана на страницата "Продукти, отговарящи на условията", а при попълване на поръчката - в раздела „Начин на доставка“.

  Условия за доставка до EASYBOX:

  * Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 40 лв. За поръчки под 40 лв. таксата за доставка е 4.99 лв.

  ** Таксата за обработка на плащането при доставка е 2 лв. на поръчка. Не се начислява такса за обработка за плащане, извършено в момента на поръчката.

  Какво трябва да направиш, за да се възползваш от тази услуга?

  1. Добави продуктите в количката и избери доставка в EASYBOX

  2. Избери една от точките за доставка от списъка.

  3. Когато поръчката ти достигне до избрания EASYBOX, ще получиш QR код по имейл и ПИН код чрез SMS. След като кодът бъде сканиран или въведен на мястото на получаване, той ще отключи шкафчето, в което се намира пратката ти.

  4. Можеш да вземеш продукти от EASYBOX по всяко време на деня или нощта до 48 часа от момента, в който си уведомен чрез SMS, Viber или email. Изключение правят тези EASYBOX, които са разположени в търговските центрове, чиято програма съвпада с тази на центъра.