Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

  Пишете ни

  ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

  "Проверка на пратката" е нова услуга, предлагана на всички клиенти на Fashion Days. Тя ти дава възможност да провериш дали полученият профукт е това,което си поръчал, дали е точният размер, цвят и е без дефекти. Куриерът е длъжен да изчака да провериш пратката, АКО го помолиш. Не е възможно обаче да провериш на място дали поръчаният продукт ти е по мярка.

  Ако след "Проверка на пратката" решиш, че продуктът не е в изрядно състояние (грешен цвят, повредена опаковка, не прилича на поръчания продукт и т. н.), препоръчваме да ОТКАЖЕШ пратката. Процесът за отказ от пратка ще ти бъде обяснен от куриера.

  В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж, молим те да направиш "Проверка на пратката" преди да платиш на куриера.

  Ако плащането е извършено онлайн, чрез кредитна или дебитна карта и помолиш куриера да изчака да направиш "Проверка на пратката", но след това я откажеш, ще ти върнем парите по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.

  Ако пратката ти съдържа повече от един продукт, но след "Проверка на пратката" искаш да откажеш само един от тях, това ще те задължи да откажете цялата пратка (всички продукти от тази пратка).

  Транспортните разходи при отказана поръчка чрез опцията "Проверка на пратката" се покриват от Fashion Days.

  Взимане на поръчки от easybox

  eMAG easybox е най-новата опция за доставка на Вашите поръчки. Желаните продукти се доставят в защитена клетка, достъпна 24 часа в денонощието от няколко пункта за събиране в София.

  Услугата eMAG easybox е отбелязана на страницата "Продукти, отговарящи на условията", а при попълване на поръчката - в раздела „Начин на доставка“.

  Условия за доставка до eMAG easybox:

  * Плащането е само с карта, онлайн.

  ** Доставката е безплатна за поръчки над 65 лв. Цената на доставката за поръчки под 65 лв. е 5 лв.

  *** Ако избраният easybox е пълен в момента на доставката, ще последват няколко опита за зареждане на пратката, докато се появи възможност за зареждането ѝ в посоченото шкафче.

  Какво трябва да направите, за да се възползвате от тази услуга?

  1. Добавете продуктите в количката и изберете доставка в EASYBOX

  2. Изберете една от точките за доставка от списъка.

  3. Когато поръчката ви достигне до избрания easybox, ще получите QR код по имейл и ПИН код чрез SMS. След като кодът бъде сканиран или въведен на мястото на получаване, той ще отключи шкафчето, в което се намира пратката ви.

  4. В зависимост от деня, в който поръчката ви пристигне в easybox, ще имате определен брой часове, за да я вземете:
  * За поръчки, доставени от неделя до четвъртък, ще можете да вземете продуктите максимум до 36 часа;
  * За поръчки, доставени в петък, ще можете да вземете продуктите максимум за 72 часа;
  * За поръчки, доставени в събота, ще можете да вземете продуктите максимум до 48 часа.