Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

Пишете ни

Условия за връщане

Връщането е лесно – само следвайте посочените стъпки


Имате намерение да върнете продукт? Моля да го направите не по-късно от 30 дни от датата на доставка, като следвате посочените стъпки:

1. При получаване на вашата поръчка ще получите и ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ на продукти вътре в пратката. Моля, отбележете срещу изброените продукти един от кодовете на причината за връщане. Например, ако размерът на продукта ви е бил малък, трябва да поставите цифрата 2 в полето за код на причината за връщане. Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

Важно е да ни изпратите и формуляра, заедно с продуктите, за да улесните обработката на връщането.

2. Изпратeте пратката към Fashion Days с куриерска фирма по избор. Отлепете ЕТИКЕТА ЗА ВРЪЩАНЕ, който ще получите с формуляра, и го поставете върху колета, който искате да ни изпратите на адрес:

Fashion Days: София 1407, бул. Никола Вапцаров 53Б

Моля, обърнете внимание, че разходи за връщането на продуктите са за ваша сметка. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Speedy. Можете да направите заявка за куриер на имейл office@speedy.bg или на телефон 070017001.

3. При получаване на пратката в нашия офис ще получите имейл с потвърждение. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще получите финално известие по имейл, съдържащ детайли относно връщането на сумата: име на продукт, стойност, IBAN. Моля, уверете се, че сте проверили данните в този имейл. В случай че все още не разполагаме с вашия IBAN, моля да ни го изпратите на fashion@fashiondays.bg, заедно с имената на титуляра на банковата сметка.

Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете с нас.