Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

  Пишете ни

  УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

  Връщането е лесно – само следвай посочените стъпки

  Искаш да върнеш цяла поръчка или само един продукт? Може да го направиш лесно в рамките на 30 дни от получаване на пратката. Следвай стъпките:

  1. Отиди в Профила си и избери секция Връщане на продукти. Там ще откриеш направените от теб поръчки, както и тези, които подлежат на връщане. Избери поръчка, след това – продукт/и, количество и причина за връщане.

  2. Въведи точен адрес, от който да вземем пратката. Може да избереш адрес, на който вече сме доставяли пратки или да добавиш нов.

  3. Избери метод на плащане. Ако поръчката, която искаш да върнеш, е платена с кредитна или дебитна карта, сумата ще бъде върната по сметката, свързана с твоята карта. Ако плащането е извършено по друг метод сумата може да бъде върната по банков път в сметка по твои избор или чрез същия метод.

  4. Когато връщането бъде регистрирано, куриер ще дойде в рамките на 2-4 дни, за да вземе пратката с продуктите за връщане. Връщането е напълно безплатно след завършване на посочените по-горе стъпки. Молим те предварително да подготвиш продуктите. Те трябва да бъдат в тяхната оригинална опаковка. Не е задължително да бъдат в доставната опаковка, с която са ти били доставени от куриера. След като предадеш пратката на куриера, ще те уведомим за статуса на твоето връщане чрез имейл и SMS, както следва:

  - Ще получиш информация, когато връщането пристигне в нашия склад.

  - Щом проверим статуса на върнатите продукти, ще те информираме дали всички условия за връщане са изпълнени.

  - Ще ти съобщим, когато плащането е извършено.

  Важно: всеки формуляр за връщане е асоцииран с една поръчка. Ако желаеш да върнеш продукти от различни поръчки, молим, следвай стъпките по-горе за всяка направена поръчка поотделно и приготви отделна пратка за всеки попълнен формуляр за връщане.