Skip to main content

Бъди стилна за Halloween!

start pic

Вместо „секси сестра“ или „страшна вампирка“ можете да отпразнувате Halloween просто като „добре облечена персона“ и да изненадате своите приятели с нестандартно решение! Предизвикваме ви да откриете най-интересните и екстравагантни аутфити във Fashion Days, но, разбира се, нашите стилисти ще ви помогнат със стайлинг задачата.

Сезонът на партитата стартира официално с Halloween, а вие можете да се възползвате от специалния повод и да изберете продукти от нашите нови колекции Есен – Зима 2015. Сега е моментът да облечете всичко онова, за което сте си мечтали през госината, но не сте имали смелостта да експериментирате или пък не сте имали подходящото събитие в календара си. Защото на този ден всичко е възможно и още повече – позволено!

Подготвихме 3 стилни и екстравагантни тоалета за вдъхновение. Така че, забравете костюмите… бъдете просто своя стил на максимум!

Кралицата на бала

collage_1

Може би си се представяте в черна макси рокля с тънки презрамки и точното количество аксесоари? Ето защо добавихме щипка блясък с аксесоарите с акцент върху великолепния оранжев часовник. Ако искате да изглеждате по-ежедневно, комбинирайте с яке от деним. А защо не и палто с изкуствен косъм или елегантна пелерина?

Анимационен герой

collage_2

За спонтанните и забавни момичета също сме помислили – специален дрескод с анимационни елементи, но това съвсем не означава, че стилът остава за заден план! Съчетайте своя щур пуловер или риза с дантелена пола, стилето обувки и женствени аксесоари.

Истински декаданс

collage_3

Истинското предизвикателство за едно парти е да откриеш едновременно елегантен и удобен тоалет, затова гащеризонът винаги е добра идея! Виждаме го в допълнение с черни обувки с ток, кожена яка в декадентски стил и ярко бижу, определено!А за Него? Помислихме и за Него – вашата половинка ще изглежда великолепно изцяло в черно. Открийте какви са предложенията за мъже на нашите стилисти.

ПАЗАРУВАЙ >> HALLOWEEN PARTY STYLE

ЗА НЕЯ // ЗА НЕГО