Skip to main content

Бягство от града - тенденции Лято 2015

Image 1_Swimwear

Лятото е онази магична част от годината, в която си представяме далечно бягство от града и неговите шумни и прашни капризи. Единственото ни желание е отдалечен островен живот или поне крайбрежен оазис, а защо не и пътешествие в град, за който отдавна сме си мечтали... Ето такива са мислите ни в летните горещини и сякаш ни трябват безброй животи, за да съумеем да се насладим на всички красиви пътешествия и дестинации с актуалните тенденции за сезона.

Image 2_All White

Точно с такива размисли наум започнахме да градим визуалните истории за новите ни пролетно-летни фотосесии, а ключовата фраза бе: БЯГСТВО от града. Ето защо избрахме и отдалечената дестинация по румънското Черноморие, Corbu – вълшебен плаж с романтични пейзажи. На това място картините наистина оживяват – (сравнително) малко багаж, най-близките приятели, много смях, цветни коктейли, разходка с лодка или следобед в номадски стайлинг. Живителна доза красота и романтика, които няма как да открием в града.

Image 3_Prints

Заснехме всички актуални летни тенденции – каки, дантела, райе, пастелни тонове, принтове, както и класическото черно и бяло.

Image 4_Beachwеаr

Днес ви споделяме първите 5 готови визии. Очаквайте много скоро и останалите, но нека засега укротим вълната от любопитство и да се концентрираме върху въпроса: коя от петте визии с тенденции за сезона според вас е уловила най-добре духа на лятото?

Image 5_Boho

https://www.youtube.com/watch?v=C4wEoxF4y_g

Вижте още: 1/ Summer Trend Report;

2/ Summer Trend Report с pdf за сваляне


Photographer: Alex GalmeanuAssistent photo: Liviu BadilitaCreative director: Iulia SasMake-up artist: Mihaela VasileHair stylist: Cristina ToanaModels: Dina Kozlovka, Ana Georgescu, Andrei Andrei