Skip to main content

Ден на щастието!

starting picture_610 (1)

Днес отбелязваме международния Ден на щастието по цялото земно кълбо. Според декларация на Обединените нации този ден се празнува от 20 март , 2012. Така че ви питаме: какъв е цветът на щастието? Дали е жълто, или пък оранжево? А може би щастието представлява всички цветя, нюанси и позитивни послания? Доста ни е трудно да го поставим в рамки, защото е твърде индивидуално и субективно.

За да отпразнуваме подобаващо щастието, селектирахме няколко ярки и пъстри тишърти, които са достъпни в онлайн магазина на Fashion Days! Също така ви напомняме, че можете да се възползвате от късметлийския код LUCKYYOU и отстъпката от -25% при поръчка над 120 лв. само до 22 март, така че не губете време. Ако случайно сте пропуснали началото на кампанията Lucky You, можете да наваксате с информацията тук.

И знаете ли какво? Ще завършим този щастлив блог пост със следната добра новина: радостни сме да споделим, че от понеделник, 23 март, можете да намерите кампания на Mango в нашия сайт! Ето още един страхотен повод да празнуваме деня на щастието с блеснали погледи!

happiness_08
happiness_07
happiness_010

happiness_03
happiness_02
happiness_00