Skip to main content

Как да носим раница през есента?

FTDD

Най-практичният аксесоар за есента – любимата раница -  не е само за онези, които започват училище в средата на септември. Популярността на раницата тръгва от топ моделите, които я носят навсякъде, и стига чак до знаменитостите, за които е допълнение към уличната визия. Раницата е тук и ще се задържи също така през сезон есен/зима 2015/2016. Открийте своя класически, минималистичен или ярък модел тук, във Fashion Days!

Осмеляваме се да твърдим, че тази тенденция започна още като се появи по ревютата на Chanel, Louis Vuitton и Fendi и в гардеробите на звезди като Cara Delevingne, Fei Fei Sun, Lorde и Kanye West.

Ето какво съветват нашите стилисти за носенето на раница:

1. Всеки аутфит в черно или черно&бяло се нуждае от щипка цвят; най-добрият начин за това е раница със свежи и забавни детайли.

2. Сатинираната рокля от гладка материя е страхотен екземпляр за парти настроение, затова можете спокойно да вземете раница и на купон – заложете на минималистичен модел в пастелен нюанс.

3. Ако есенната ви визия е в бяло или светлобежови нюанси, ще имате нужда от елемент, който да я разчупи. Предлагаме ви сива или жълто-кафява раница с пухени детайли и ключодържател.

insert 14. За топлите есенни дни заложете на женствена рокля, боти и закачлива малка раница. Последвайте примера на Gizele Oliveira.

5. Раницата с детски мотиви се разхожда навсякъде по известните улици на New York – може би е време и вие да я включите в гардероба си!

6. Ярките цветове са супер идея, когато са добре съчетани. Вземете раница и обувки в еднакъв цвят и комбинирайте с едноцветен аутфит.insert 2


Credits: Getty Images