Skip to main content

Лято 2015 – 6 съвета за стил, видео и изненади!

Не можем да скрием манията си по шопинга това лято, още повече, че кампанията Hello Summer Sale вече е достъпна на сайта на Fashion Days. Няма начин да устоим на нови колекции и отстъпки, достигащи до -70%!

Желанието ни е да ви помогнем с доза вдъхновение – силна и ароматна като чаша сутрешно кафе, затова подготвихме специален style guide за Лято 2015. В него ще видите 6 основни тенденции в модата според нашите стилисти, а също и няколко практични и любопитни стайлинг съвета. Можете да кликнете върху картинката малко по-долу и да разгледате нашия pdf файл. Можете дори да го запазите на компютъра си или пък да споделите с приятел. Изборът е ваш. ♥

fdbg_blogpost_v1_amu_020615

Следващата ни стъпка бе да обособим всяка от шестте тенденции на сайта. Така че можете да разгледате общата кампания или пък да кликнете върху всеки един от трендовете поотделно, за да видите продуктите към него.

inside-banner_610-px

И така … 1/ смело изберете каки в градската джунгла; 2/ посегнете към романтичнта дантела, ако харесвате духа на 70-те години; 3/ повече райета за свежо лято; 4/ невинно бяло за кралицата на лятото; 5/ бъдете закачливи със сладки пастели; 6/ спрете се на черно-бялата класика, ако вашият стил е по-скоро бизнес и строг.

И още приятни изненади…

Ако сте любопитни и искате да узнаете какво точно включи eкипът ни в този проект, вижте making of видеото. Цял ден бяхме гости в студиото на фотографа Alex Galmeanu. Впечатлени сме от това място и благодарим от сърце за гостоприемството и професионализма! Специални благодарности отправяме и към румънската актриса, модел и популярен блогър, Laura Cosoi, защото без нея нямаше да е същото! Вижте Laura в главната роля на нашето видео, където тя показва 6-те тренда за сезона. А във видеото по-долу можете да проследите целия снимачен процес на екипа... дълъг, нелек и много забавен!

https://www.youtube.com/watch?v=IexLWy2Q668