Skip to main content

НАЙ-ЗАПОМНЯЩИТЕ СЕ МОМЕНТИ ОТ ОСКАРИТЕ

FTD

Още от 1929 – годината, в когато се провеждат първите Награди на филмовата академия на САЩ - Оскарите, звездите ни представят няколко невероятни момента, които просто няма как да игнорираме. Да, най-грандиозната вечер в индустрията е пълна с запомнящи се събития и изненади. Тазгодишното издание на Оскарите е съвсем близо, ето защо решихме да хвърлим поглед назад и да съберем на едно място любимите ни моменти от миналите церемонии.

lupita_610

PIZZA_610

Селфито от Оскарите на Ellen DeGeneres Oscar предизвика истинска сензация в онлайн пространството през 2014 г. и е един от най-свежите моменти в историята досега. Друг такъв е „битката“ зад сцената между актрисите Jennifer Lawrence и Lupita Nyong'o, отново на същото издание на наградите. Към това добавяме и доставка на пица, споделена между Brad Pitt, Julia Roberts и Meryl Streep.

Madonna_610

jack_nicholson_610

tom_610

А помните ли времето, в което Michael Jackson и Madonna бяха двойка, при това една от най- известните? А като говорим за двойки – няма как да не се сетим и за паметния момент, в който Jack Nicholson пристигна с Anjelica Huston на Оскарите през 1975 г., както и Tom Cruise с Nicole Kidman през 1990 г.

collage_g_h_610

Преминаваме към по-емоционалните моменти, сред които речта на Gwyneth Paltrow за „Влюбения Шекспир“ и тази на Halle Berry, която „отвори вратите“ на Оскарите за всички афроамерикански жени.

Audrey_610

Angelina_610

Няма как да не споменем и две от най-красивите дами, които са озарявали червения килим с присъствие: Audrey Hepburn, която получи Оскар за ролята си в „Римска ваканция“, и Angelina Jolie със зашеметяваща визия на 84-тото издание на престижните награди.

Anna Paquin_610

За финал оставяме талантливата Anna Paquin – нейното участие в „Пианото“ ѝ осигури Оскар и по този начин тя се превърна във втората най-млада носителка на наградата

Скоро ще ви представим селекция с най-добрите визии от червения килим от предишните издания на Наградите на Академията. През това време можете да разгледате Топ визиите от наградите миналата година!