Skip to main content

Най-добре облечените звезди на август

FTD

Когато в офиса блесна снимката на Emily Ratajkowski от премиерата на Светът е наш, всички помислихме: това е перфектната отправна точка за най-добре облечените звезди на август! След това открихме още една нейна снимка, на която носи рокля Maria Lucia Hohan и високи обувки Giuseppe Zanotti - така установихме, че сме ударили джакпота!

Представяме ви нашия финален подбор от известни личности, които безспорно изпъкнаха както на червения килим, така и на улични разходки през август. В момента Emily е в центъра на прожекторите, но има такива звезди, които, без значение от сезона или повода, винаги са били вдъхновение за модния ни избор.

От червения килим до улицата – според нас това са имената на печелившите за месец август: 26-годишната Alicia Vikander, облечена в Louis Vuitton на премиерата на Мъжът от U.N.C.L.E. в Ню Йорк, Kate Bosworth в рокля от колекцията Preen Cruise 2016 на събитие, организирано от Universal Studios в Лос Анджелис, Kristen Stewart в рокля на Zuhair Murad на премиерата на Ултра напушен агент.

Сред другите фаворити са: Alexa Chung, облечена в Alexa Chung x AG Jean, Amal Clooney в специално изработена рокля Vionnet, както и хамелеонът Rihanna, заснета от папараци със страхотен градски аутфит миналия месец. Още Gigi Hadid, Olivia Palermo и Elizabeth Banks.

Разгледайте галерията ни с подбраната селекция и споделете с нас коя звезда заслужава наградата за най-добре облечена през август!

Вижте също и селекцията ни за най-добрите визии на MTV Video Music Awards 2015!


Credits: Getty Images