Skip to main content

Най-добрите визии от VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2015

FTD

Victoria's Secret Fashion Show 2015: спектакълът, който ще се излъчи в 192 държави на 8 декември, вече приключи, но със сигурност искате да видите най-добрите визии от него и да надникнете зад кулисите.

Списъкът с модни събития, които могат да съперничат с Victoria Secret Fashion Show, е доста къс, а списъкът с брандове, които могат да съберат на едно място 47 от най-красивите жени на планетата, е още по-къс. Да – Victoria's Secret е име, което буквално може да промени кариерата на даден модел, както и безспорно най-очакваното ревю на бельо в модния бизнес.

insert 1 VS

Adriana Lima, ангел на Victoria's Secret вече 17 години, беше част от избраните модели и на тазгодишното издание (тя беше поверена на самия John Pfeiffer). Компания ѝ правеха Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio и Joan Smalls. Трябва да отбележим и първата поява в спектакъла на Gigi Hadid и Kendall Jenner, които определено предизвикаха фурор.

insert 2 VS

Какво още трябва да знаете? Ellie Goulding, Selena Gomez и The Weeknd допълниха ревюто с изпълнения, а блясъкът на подиума беше осигурен от Swarovski.

insert 3 VS

Разбира се, всеки иска да знае кой дефилира на ревюто, за чиято подготовка бяха нужни месеци, а също така какви бяха най-добрите визии и какво се случи зад кулисите.

Ако имате тялото на ангел, непременно трябва да го показвате. Най-успешните модели вече знаят добре тайните за красиво позиране. Снимките се качваха в социалните медии, гримът беше нанасян отново, къдриците бяха изпипвани – всичко това се случи, докато моделите се усмихваха и смееха, облечени в красиви розови халати от коприна.

insert 4 VS

Без искуствени мигли, без излишни контури. Само естествено сияйна кожа, устни в нежни нюанси и вълни в косите. Зад кулисите със сигурност е било динамично, не се и учудваме, като се има предвид разтърсващата сила на събитието.

insert 5 VS

Следвайте блога ни The Daily Issue – в понеделник ще ви представим розовия килим на звездите и визиите от партито след Victoria's Secret Fashion Show!


Credits: Getty Images