Skip to main content

Код ЧЕРВИЛО: Най-добрите червила за Есен 2016

Студеното време призовава към по-тъмни устни, но повярвайте ни има и други начини да сте в тон с тенденциите. Разгледайте нашите 7 предложения за красиви устни тази есен, плюс вдъхновението, от което имате нужда, за да покриете устните си с тях.

Тъмно, по-тъмно, черно

1.Gigi-blackЧерното червило е тенденция през последните няколко сезона, но то имаше такава силна роля по подиумите тази есен, че сме напълно сигурни, че няма да ходи никъде. Видяхме го по усните на Gigi Hadid на ревюто на Fenty Puma.

Moody Plum

Rodarte - Runway - Fall 2016 New York Fashion Week

Това е класическо червило за есенния сезон, познато е като потъмнял плод от слива. Дръзко, но не колкото черното, но също толкова секси. На устните то е неконтролируемо магнетично! Видяхме го цели три пъти на ревютата на Zac Posen, Charlotte Olympia и Rodarte.

Vinyl Shine

GettyImages-514138606Ярко червено червило с неотразим блясък. Перфектен нюанс не само за кестенявите, но за тези от вас, избрали слънчеви коси. Не е нужно да наслоявате червило и гланц, а просто да заложите на червено червило с наситен цвят и хубав финален блясък.

Glitter Bomb

Street Style - Paris Fashion Week : Day One - Haute Couture F/W 2016/2017Акцентите в грима вече не се поставят единствено на очите. Glitter устните са нещо, което забелязваме все по-често. По ревютата, по устните на невероятната Naomi Campbell, или пък в Instagram, посланието е ясно: нека устните ни заблестят!

Игра на сенки

GettyImages-521626034Време е за уроци по нанасяне на червило с layering ефект. Нужно ви е само едно бяло червило, което нанасяте в центъра на устните ви, за да даде мат илюзия за пълнота. Отгоре нанасяте още един нюанс, но този път в по-тъмната гама.

Гланцът се завръща

2011 MTV Movie Awards - Press RoomНе подценявайте силата на един качествен гланц за устни. Това е прост и лесен начин, но добавя идеалното количество блясък за завършек на опушените очи.

Носете ги самостоятелно или над любимото ви червило (само не забравяйте да го нанесете с потупване на пръста си, а с не апликатора, за да не се смесват цветовете).

Frosty Nude

Kate Moss Calvin Klein Boutique Personal Appearance - September 18, 1995Знаем какво си мислите: мразовито червило? Наистина ли? Погледнете тази снимка на Kate Moss и си помислете отново. Със сравнително малко грим, подобно червило е всичко, от което се нуждаете, за да постигнете деведесетарските супермоделски вибрации.


Credits: Getty Images