Skip to main content

На Цветница: флорален принт

starting_picture_610px

Честит имен ден на онези от вас, които празнуват Цветница! Има толкова много имена на цветя, че няма как да ги изброим изчерпателно, но нека всички именици да се чувстват поздравени! Всяка Диляна, Калина, Маргарита, Елица, Здравка, Ива, Виолета, Биляна и всяко друго цветенце или дръвче (както и мъжките им съответствия) са част от пролетта и ние им пожелаваме здраве и щастие! Хубавите новини обаче не свършват дотук: за да отпразнуваме Цветница подобаващо, създадохме специална кампания, посветена на флоралните мотиви и принтове. Кампанията е както за жени, така и за мъже, а остъпката достига до -84%.

flower_power_w_1
flower_power_w_2
flower_power_w_3

Ако искате да демонстрирате своята романтична страна, изберете рокля с флорален принт. Бъдете ярки и забележими! Добавете едноцветен блейзър в пастелни нюанси, защото ще ви заредят с добро настроение и позитивна емоция. Това ще се отрази положително и на всички около вас, затова не се колебайте да експериментирате. Ако пък не сте истински любители на флоралните мотиви, препоръчваме само цветни аксесоари като акцент, с който да подчертаете цялостния си аутфит и, разбира се, да почетете страхотния празник.

Днес и утре можете да се възползвате от 15% отстъпка при пазаруване с карта!Въведете промо код: FDGOOD15. Промо кодът може да се използва за 3 различни поръчки.

Пазарувай FLOWER POWER за Нея >>Пазарувай FLOWER POWER за Него>> 

flower_power_m_1
flower_power_m_2
flower_power_m_3