Skip to main content

Облечи се за живота, който искаш!

Вече видя нашето ново лого? Да, то ти се усмихва.

Искахме да изобразим усещането, което нашите клиенти имат, докато прекарват времето си във Fashion Days.

Искахме и да покажем нашата мисия: да те окуражим чрез своя собствен стил да покажеш това, което искаш от живота! Това, към което се целиш. Идеята, зад която стоиш. Да покажеш себе си. Или този, когото искаш да бъдеш.

FB-Cover_the-kiss_bg

Сигурни сме, че и на теб ти се е случвало да избереш да излезнеш с новото си кожено яке, въпреки че прогнозата за времето предвещава по-високи градуси.

Иска ти се да носиш „винтидж“ модели, въпреки че всички на твоята възраст в момента са на съвсем друга модна вълна.

Смело избираш по-голям размер, защото знаеш, че това ти е удобно. Или обратното – нещо, което ще ти е идея по-малко, само за да се мотивираш да смъкнеш онзи излишен килограм.

Независимо дали си от типа хора, които винаги искат да надскочат себе си и да се откроят сред тълпата, или точно обратното - предпочиташ моментите на усамотение, докато се чувстваш цял и самодостатъчен – във Fashion Days винаги ще откриеш правилния продукт, който да покаже твоето настроение.

12_Parkour_afise

Сигурно си чувал хора, които да казват "Обличай се подходящо за възрастта си" - забрави го! Ние те окуражаваме да носиш това, което изразява на колко се чувстваш ти самия в момента, независимо дали си на 15, 35 или на 65!

Dress_for_the_age

Ако се чувстваш най-уверено в светлината на класическото бизнес излъчване, то тогава позволи на облеклото ти да го покаже. Разбира се, ако мечтата ти се е превърнала в кариера, и може би работиш от вкъщи, то ще оцениш повече удобните дрехи. В двата случая, знаем, че ще откриеш това, за което мечтаеш.

dress_for_the_dream

Ние те окуражаваме да изразиш себе си. Да откриеш своя собствен стил и да преоткриеш този, с който ще покажеш на света живота, който искаш.

Каквото и да търсиш, очакваме те във Fashion Days.

FashionDays