Skip to main content

Подготви се за Black Friday!

Готови ли сте за най-голямото шопинг събитие на годината? Ако отговорът е не, ето как да се подготвите в няколко стъпки.

bf

Има един ден от годината, в който всички онези модни артикули, които сме искали, могат да бъдат наши и то на възможно най-достъпните цени. Говорим за най-важния ден в света на шопинга - Black Friday!

Нямате търпение? Ние също! Black Friday е събитие, на което всеки иска да грабне така желания продукт и клиентите на Fashion Days не отстъпват в тази надпревара. По традиция и тази година сме ви приготвили невероятни намаления. Модни артикули на едни от най-известните брандове сега са с до 90% намаление. Само си представете как сте се излегнали на любимия диван, пиете вкусен чай или кафе, пуснали сте си музика за фон и пазарувате така желаните от вас продукти без стрес и блъсканица.

Представихте ли си го? Да, възможно е!

Следвайте нашите съвети и този петък всички ваши модни мечти ще станат реалност. Пригответе се за ексклузивни находки на Prada, Burberry, Valentino и много други!

Ето какво трябва да направите:

Guide BF16 BG V2-page-001


Разкриваме ви една малка тайна: за всички, които са изтеглили мобилното ни приложение, Black Friday ще започне точно в 20:00ч.

Подгответе вашия wishlist и бъдете готови да се поглезите!