Skip to main content

Прекрасни и над 40!

FTD_40S

Понякога изпадали ли сте в следната ситуация: известно време се чудите какво е толкова специално за стила на дамите над 40 г., докато в един момент на осъзнаете, че повечето стилни икони, на които се възхищавате, са на тази възраст? При нас със сигурност се е случвало.

Удивителното за тези жени е, че отдавна са надминали чувството за нехайност и добре знаят какво им стои добре, какви са техните качества и недостатъци, какво и как да подчертаят в себе си, за да изглеждат невероятно. Те са уверени, опитни, знаят какво искат и се чувстват добре в своята кожа. Събрахме на едно място нашите любими музи, които перфектно отговарят на описанието Перфектни и над 40. Нека вземем нов урок по стил от всяка от тях!

1. Kylie Minogue (48 г.), която е висока само 152 см, но перфектните ѝ фигура и усмивка са напълно достатъчно доказателство, че всеки може да бъде секси и над 40.

2. Naomi Watts (47 г.), която знае отлично какво значи да демонстрираш класа на всяка възраст.

3. Julia Roberts (48 г.), която е просто пленителна (дори когато върви боса на червения килим в Кан).

4. Gwen Stefani (46 г.), която на практика се е преборила с остаряването и вероятно знае повече на тема Непреходен стил от всяка друга знаменитост.

5. Jennifer Aniston (47 г.), за чийто младежки и неподправено свеж стил искрено завиждаме.

6. Kate Moss (42 г.), която ни кара автоматично да забравим, че е над 40, защото стилът ѝ е точно толкова разчупен, колкото беше преди 20години.

7. Cate Blanchett (47 г.), която е кралицата на безупречните визии за всеки червен килим.

8. Marion Cotillard (40 г.), която е перфектният пример за онзи небрежен френски шик, за който всички мечтаем.

9. Nicole Kidman (48 г.), която винаги крие някоя модна изненада в ръкава си.

10. Elizabeth Banks (42 г.), чийто цветен бохемски стил е вдъхновение за много жени по света.


Credits: Getty Images