Skip to main content

Преобразяващ грим за Хелоуин - Надя Сивкова показва как

Краят на октомври е онова време от годината, в което започва трескава подготовка за Хелоуин. Костюми, перуки, лещи и всякакви карнавални пособия са добре дошли в периода. Вместо да инвестираме в нещо, което няма да облечем повече никога, защото най-малкото ще сме били на всички снимки с костюма и не върви да го облечем догодина пак, а приложението в ежедневието ни някак не го виждаме, решихме да заложим на нещо практично. Да, Хелоуин и практичност - мисията възможна. Понеже не бяхме сигурни, че ще се справим сами се консултирахме с професионалист - Надя Сивкова. Надя е професионален гримьор, изключително красива дама, отскоро мама и щастливо влюбена. Тя ни подбра 5 визии и ни сподели с какъв грим да постигнем визията на Барби. Ние и се доверихме напълно!

Pin-up момиче от 50-теpin-up-girl

Love Moschino // Пола NISSA

Устните са покрити с ярко червено червило и като истински пожар привличат вниманието и мъжките погледи. Тенът на лицето е свеж, а очната линия ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Бронзантът и пудрата с блестящи частици са напълно забранени. Веждите са добре оформени и подчертани с помощта на молив, сенки или гел за вежди.

Черният лебед

black_swan

M by Maiocci // Silvian Heach Collection

Важно за този грим е да оцветите лицето си в бяло. Очите са удължени, благодарение на черни линии, които можете да направите с всяка очна линия и молив. За акцент може да добавите блестящи нотки в сиво. Устните отново са червени, косата прибрана с корона. По този начин максимално ще се въплътите в образа на Черния лебед от “Лебедово езеро”.

Жената котка

cat_woman

Гащеризон Only // Обувки на ток Buffalo

Котешки очи можете да постигнете с помощта на молив за очи, сенки с тънка четка или с очна линия. За най-добър ефект Надя препоръчва очна линия и ярко червило.

Gatsby момиче

gatsby

Рокля French Connection // Чанта MANGO

Признаваме си, че ние сме влюбени в тази визия. Актуалното за сезона червило в цвят потъмнял плод от слива, съчетано с бляскави очи и допълнено с мигли.

Barbie girl / Размисли в розово

barbie

Чанта Just Cavalli // Рокля MANGO

Да се преобразиш в Барби е лесно, просто дай сила на розовото във всичките му нюанси. Тук розово на очите върви в комплект със същия цвят червило. Издигаме на пиедестал розовото и се превръщаме в Барбита. И да, всички искаме точно това още от момента, в който чухме за първи път песента Barbie girl през далечната 1997 г.


Всичко необходимо за Хелоуин тук.