Skip to main content

Пролетно бягство: пикник на Великден

starting picture_610 (2)

Казват, че ако времето на Цветница е ясно и слънчево, такова ще бъде и по Великден. В нашия случай таим дълбоки надежди, че това невинаги е вярно. Цветница, въпреки цялата флорална красота и свежест наоколо, ни показа нацупеното си лице, затова се надяваме на благосклонен климат поне за Великден. Защото в главите ни все повече отлежава идеята за пикник и престой на слънце, а поводът да се съберем с приятели и семейство е чудесен. Приемаме, че ще се случи хубаво време и затова нашите модни редактори са подготвили няколко пикник идеи от Fashion Days.

Кратката пролетна ваканция призовава към свободен и лежерен стил, който е практичен за всяко пътуване и дестинация. Започнахте ли вече да мечтаете за своето бягство от града? Ето и няколко подходящи за път артикула, които открихме на сайта.

Napapijri_women_610

Съвет на редактора:

Ежеднвеното спортно яке винаги е от полза, така че помислете и инвестирайте в подобна дреха, няма да съжалявате. И дори ако се стремите към по-ежедневна визия, заложете на морски те райета и мотиви, на които лесно можете да добавите доза лукс.

Napapijri_men_610

Стилът изобщо не е трудно постижим, ако не се напрягаш излишно. Всичко трябва да се случва леко и без усилие. Ето защо дали ще отпътувате за Великден към морския бряг, или ще се отправите на друго пътешествие през за уикенда, лежерното облекло ще свърши прекрасна работа. Добавете в шопинг листа си раиран пуловер, къси панталони и ултраудобна риза от лен.

ПАЗАРУВАЙ NAPAPIJRI КОЛЕКЦИЯ ЗА ЖЕНИ >>

ПАЗАРУВАЙ NAPAPIJRI КОЛЕКЦИЯ ЗА МЪЖЕ >>