Skip to main content

Първи крачки към есента

Днес ви каним на кратко пътешествие към съвършения аутфит за есента. Колкото и да ни е тежко да го приемем, лятото постепенно стихва и хладният сезон приближава. Нашите стилисти ще ви помогнат стилно и без много усилия да пренесете гардероба си от жяркото лято към меланхоличната есен. Всичко това се постига с подходящото наслояване (още layering) и се подправя с ярки аксесоари!

Ризата от деним все още е актуален тренд, така че посрещаме сезон есен/зима 2015 в нейната компания. Ако още не сте го направили, време е да я включите в гардероба си. Можете да я комбинирате с кожено яке цвят коняк, ниски ботуши, елегантна федора и да финализирате визията с прасковен шал с флорални мотиви (използвайте го като втора яка, например).

insert outfit

Това, което ни кара да се влюбваме всяка година в дрехите за преходния сезон, е фактът, че можем да ги носим и в по-слънчеви дни, малко преди съвсем да сме се сбогували с красивото лято.

Ето и нашия как-да-носим гайд за 5 неща за преходния сезон, които селектирахме за вас!

1. Роклята от деним е доста лежерна и свободна дреха, която пасва чудесно с ниски сандали и смела черна чанта тип bucket – перфектна за края на месец август.

collage 1

2. Когато летните нощи започнат да стават по-хладни от допустимото, всичко, което ни трябва, е кожено яке. Съчетайте го с лятна рокля с принт в тъмен цвят и добавете аксесоар, вдъхновен от 70-тарската мода.

collage 2

3. Шалът с флорални принтове е идеалната цветна нотка за страхотния ви гащеризон и ще разчупи изцяло черен тоалет. Доста полезен аксесоар, да!

collage 3

4. Ниските кожени боти добавят фестивално усещане към всеки горещ аутфит – комбинирайте с шорти от деним и семпла тениска с надпис. Лежерният финал идва със сламена шапка и елегантен блейзър. Воала!

collage 4

5. Готината федора ще ви скрие от августовското слънце и ще ви придаде стилен и елегантен вид – като бохемска кралица! Носете федората с къси панталони и шик туника на райе!

collage 5

Вижте всички предложения за преходния сезон!

ПАЗАРУВАЙ >> ЗА НЕЯ

ПАЗАРУВАЙ >> ЗА НЕГО