Skip to main content

Стилна крачка с новите летни чехли

FTD

Макар и в края на лятото, модерните чехли с минималистичен дизайн са все по-актуални. Можете да разгледате безброй предложения на такива модели във Fashion Days и да изберете своя стил — тези чехли са естетически издържани и се комбинират доста лесно!

Скромните чехли вече са с ново амплоа — те са ярки, забележими, имат съвсем различен статут — на стилна обувка. Вземете за пример моделите на Rachel Zoe — нищо друго освен елегантност и красив дизайн! Определено чехлите са хитът на сезона при обувките и с лекота заемат почетно място сред приятните, естетските решения в уличната мода.

Новите и стилни версии на чехли са създадени за улицата, не за да дефилираме в залите за фитнес, например. Те напълно ще заместят нуждата от джапанки, качвайки нивото на цялостната ви ежедневна визия. Можете да ги носите буквално с всичко — от семпла тениска до най-шик макси роклята, която притежавате, и от елегантен костюм до изтъркан деним и лежерна рокля.

slides

Чувствайте се свободни да експериментирате с различни принтове и цветови комбинации, тъй като силуетът на тези модели е не само семпъл, но и разнообразен. Изберете своя любим чифт чехли и ги оставете да ви отведат на плажа или в някое красиво кътче. Избягайте с тях!

ПАЗАРУВАЙ >> ЧЕХЛИ

collage 1

collage 2