Skip to main content

Стилът на звездите: Taylor Swift

Тя винаги носи червено червило, тя направи прическата тип bob (коса с дължина до раменете) още по-популярна, тя вдъхнови момичетата по цял свят със своето настроение, приятелско поведение и усет към красотата. Това е Taylor Swift – суперзвезда със суперстил!

През последните няколко години известната певица и композитор, чието влияние сякаш не познава каквито и да било граници, събра всички възможни големи музикални награди, за които един артист може да мечтае, както и милиони последователи в медийните канали.

colaj

Taylor започва да се изявява на червения килим още на 15-годишна възраст и успешно преминава към следващата стъпка, като пропуска трудната за повечето знаменитисти фаза.

Нещо повече, нейната зряла визия надхвърля типичен аутфит за сезонните награди и се утвърждава дори в ежедневния ѝ уличен стил. Елегантна, но все така млада по душа – уверената изкусителка умело припомни на хората как трябва да изглежда една млада дама в днешно време.

collage-21

И, сякаш само за да спечели още малко точки в модния каталог - Taylor обяви, че е готова да запълни гардеробите на съвременните жени със своя стилен почерк благодарение на колаборацията с JD Clothing – компанията, която ще продава на китайския пазар ексклузивна колекция, създадена от суперзвездата.

Ето защо си задаваме въпроса: има ли изобщо нещо, което модната икона не може да прави? Предстои ни да разберем, защото определено ще следим кариерата ѝ отблизо!

Вижте кои са най-зрелищните рокли по червения килим за изминалия месец тук!


Credits: Getty Images