Skip to main content

Хитови модели от Nike за есента

Новата колекция на Nike за есента и зимата вече е тук. И ни предизвиква охотно да се впуснем в още спортни авантюри или просто да внесем доза допълнителен комфорт в гардероба си. Дрехите от дамската и мъжката линия допълват стила ни не само в спортните активности, но без усилие се пренасят и в ежедневието ни. Носят ни усещане за свобода на движение и удобство – както у дома, докато почиваме, така и навън. Двулицевите якета, топлите суитшърти с поларена подплата в искрящи цветове и непромокаемите кецове са само част от примерите за модели, които надхвърлят рамката на един или друг стил. И отлично ни служат, когато и където пожелаем да ги носим.

В новата колекция изпъкват блузите с акцент върху иконичното лого на бранда. Цветната им палитра също приковава погледите и симпатиите ни, като избираме между слънчевожълто, наситеносиньо, бонбоненорозово, огненочервено и още, и още.

При спортните панталони продължаваме да се радваме на Dri-fit технологията, която ни държи по-сухи по време на активни спортни занимания.

Баскетболните модели от серията Air Jordan също са страхотни и обират точките ни с ефектен и запомнящ се дизайн. А безупречните кройки са само допълнителен бонус.

Якетата с пълнеж от гъши пух ни карат да се чувстваме напълно готови да посрещнем зимата и да се отправим на пътешествие към някоя снежна приказка.

Срещаме ви с част от големите хитове в новата колекция на Nike. А тук може да откриете всички модели, които предлагаме.


womenNike суитшърт с качулка / Nike суитшърт с овално деколте / Nike суитшърт с джоб тип кенгуру


men