Skip to main content

Честит рожден ден, Marion Cotillard!

Докато буквално целият свят е зает да говори за развода на Бранджелина и евентуалната причина - Marion, ние решихме да се фокусираме върху нейния стил. Едно е сигурно, модният ѝ нюх работи на 100%.

Тази прекрасна дама е успявала винаги да привлече погледите върху себе си. Тук дори не говорим само за червения килим, а за нейните безупречни аутфити в ежедневието ѝ. Разнообразието в гардероба и печели точки на всички фронтове.

Миналата година в интервю за американския Vogue тя сподели, че според нея тя не притежава стил. Представяте ли си? Ако това означава да нямаш стил, то ние всички задружно искаме да нямаме стил. Естествено, в контекста тя разказа, че не може да определи стила и понякога се лута, но в нея определено има нотка френски шик, понякога винтидж, понякога модерен, понякога много женствен, а понякога по-дързък и с препратки в мъжкия гардероб.

В свят, в който всеки иска да бъде "френско момиче", Marion го описва с такава лекота - да бъдете себе си, без да се преструвате, да бъдете непокорни и свободни. Нейният стил покрива всички тези опорни точки.

Отношението ѝ към детайлите, довършителните щрихи и внимателно подбраните аксесоари. Перфкетните ѝ комбинации радват окото - дизайнерска рокля, екстравагантни обувки и чанта, съчетани с изящни бижута.

Честит рожден ден, Marion Cotillard! За наше щастие тя и прекрасният и съпруг очакват второ бебе. Каква прекрасна новина и неочаквано добър подарък за рожден ден.


Credits: Getty Images