Skip to main content

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ, WILLOW SMITH!

„Благодаря ти, че поправи сърцето ми и ме научи как да обичам без задръжки и условности“ – това написа Will Smith миналата година, на връх Хелоуин, на стената си в Facebook. Не, това умилително обръщение не се отнасяше за красивата му съпруга Jada, а за чаровната му дъщеря Willow, чиито талант и стил са истинско вдъхновение за нас. Вчера красавицата навърши заветните 16 години, а ние решихме да почетем празника ѝ подобаващо днес, макар и с леко закъснение, но пък извън разсейващите хелоуински веселия!честит-рожден-ден-willowИмайки предвид кои са родителите ѝ, още от раждането, това момиче е обречено да бъде под прожекторите. Само на крехките 9 години, малката Smith се превърна в най-младия артист, подписал договор с музикалния лейбъл на Jay Z - Roc Nation. През 2011 г. сингълът ѝ Whip My Hair я изпрати директно на върха на класациите, а почти 5 години по-късно първият ѝ албум е вече факт.

честит-рожден-ден-willowТалантливата тийнейджърка се справя отлично и пред обектива, доказателство за това е бляскавото ѝ участие в миналогодишната есенно-зимна кампания на Marc Jacobs. Не бихме пропуснали и факта, че Willow е колежка на самата Kendall Jenner, тъй като двете представляват една и съща модна агенция. В края на август Chanel показаха първите кадри от рекламната кампания на колекцията си очила Есен/Зима 2016/17, където госпожицата изглежда повече от поразително, за което не сме и се съмнявали нито за миг.

Може би това, което най-много ни допада в поведението на порасналата Smith (същото важи и за малкия ѝ брат - Jaden ) е свободното ѝ, неподправено поведение, което тя прекрасно демонстрира, както пред камера, така и в социалните мрежи. Въпреки че в днешно време повечето момичета на нейната възраст са заети да следват модните тенденции, тя не се страхува сама да създава такива. В стила ѝ виждаме лудост и бунтарски елементи, които тя умело подчертава с фънки потници и панталони, спортни боти и оригинални арт принтове. Зад непокорната визия обаче прозират непоправим женски чар и все още неизчезнала напълно детска нежност.

честит-рожден-ден-willowЗа да почетем празника на една от най-впечатляващите млади дами в момента, решихме да ви припомним един от най-запомнящите тоалети на Willow, които представят пътя ѝ от малко стилно момиченце до модна икона.Честит рожден ден на патерици, госпожице Smith!


Credits: Getty Images