Skip to main content

Шик фактор: сандали на ток без пета

FTD

Те са вълшебна смес между класическо и съвременно - сандали на ток без пета, които напоследък видимо изживяват своя ренесанс. Огледайте се наоколо и ще забележите, че трендът наистина се радва на популярност. Първата обаче, открила чара на интересните сандали, е тъкмо Marilyn Monroe още в началото на 50-те години.

Няма съмнение, че тази тенденция заслужава завръщане в нашия летен гардероб. Трябват ни точно чифт сандали на ток без пета, за да повишим незабавно нивото на шик и елегантност дори на най-семплата визия!

сандали на ток без пета

Хубавата новина е, че такива сандали можете да откриете в новата колекция на Rachel Zoe в нашия онлайн магазин, а отстъпките достигат до -69%. Между другото, в кампанията ще намерите над 200 продукта, така че има варианти за всеки вкус (сандали, балерини, кецове, еспадрили, джапанки).

rachel zoe_1
rachel zoe_2
rachel zoe_3

Съвет на редактора:

Ако сте решили да опитате сандали на ток без пета, ето и съвета на нашите модни редактори: изберете своя чифт с металически ток или златист отблясък и ще бъдете звездата на сезона, постигайки перфектен силует! Комбинирайте сандалите с миди пола или 7/8 панталони за маскимален ефект. ♥