Skip to main content

3 зверски стилни трансформации

Чарът на модата се крие в безграничните възможности за промени, експерименти и дори абсолютни трансформации на стила. Трендовете се менят, но отношението към детайла и израстването в личната естетика са основата, на която стъпваме при изграждането на гардероба си година след година. Най-любопитно е, когато за дълъг период от време следим метаморфозите в стила на любимите си звезди и станем свидетели на един сериозен завой в предпочитанията им. Станахме свидетели на няколко драстични преобразявания, които успяха не просто да ни впечатлят, а направо ни изумиха. Най-вече с това, че бяха така грамадно успешни! Няма да губим повече време, за да ви запознаем в повече детайл за кого говорим и защо сме толкова поразени от именно тези промени.

Селин Дион


селин дион


Селин Дион е същинският феникс в модата, който възкръсна от пепелта на консервативния си стил и завладя светкавиците на всички Street Style и Fashion фотографи. Канадската изпълнителка скочи директно в дълбоките води на екстравагантните визии и се превърна в перманентно присъствие по страниците на модните библии… и стотици кадри в Instagram. Смелите ѝ решения по време на Седмицата на модата в Париж през пролетта породиха закачката дали това всъщност е Седмицата на модата или Седмицата на Селин. Пера, авангардни брандове, огромни обеми, супер мини дължини, кристали, иновативни материи – за певицата няма граници и рамки и ужасно ѝ отива да е безкрайно смела в стила си. Сели показа на света, че никога не е твърде късно да направиш своя голям пробив в модата и да стъпиш на червения килим на MET GALA след като си навършил 50 за първи път (в нейния случай през 2017-а). И оттогава не е спирала да ни смайва. Изглежда работата с настоящия ѝ стилист Лоу Роуч, който консултира също така Ариана Гранде и Зендая, дава резултат.

Браво, Селин! Продължаваме да следим Instagram-a ти с огромен интерес.


Виктория Бекъм


Виктория Бекъм


Виктория Бекъм извървя с достойнство, търпение и целеустременост целия път от Пош Спайс и футболна съпруга до моден дизайнер с десетки отличия зад гърба си и име – синоним на добрия стил. Еволюцията от малките черни рокли с огромни цепки през деветдесетарския ѝ период със Spice Girls до бизнес дамата на висок ток 24/7 е удивителна и пример за милиони жени по света. Скептиците не вярваха във възможностите ѝ като дизайнер и шумно критикуваха появяването на бранда ѝ през 2008-а година, но мисис Бекъм заглуши красноречиво критиката им с цяла история от успехи. Както и с пробива си на няколко континента. В продължение на над десетилетие личния ѝ стил не спира да израства и да бъде еталон за блестящ минимализъм. А успехите ѝ като творец са оценени дори от британското кралско семейство. Меган Маркъл попада в приятелския кръг на семейство Бекъм и обича да се съветва с Виктория за своя гардероб. Не можем да я виним за избора, трудно може да намери по-добър съветник.


Джъстин Тимбърлейк


Джъстин Тимбърлейк


Изпитваме известно облекчение, че годините, в които се носеше подръка с Бритни Спиърс и двамата обличаха скандални matchy-matchy костюмчета от деним, са отдавна зад гърба му. В наши дни залага по-често класическите дизайнерски сака и собствените си колаборации с легендата Levi’s. Момчето полека се научи да носи дрехи в собствения си размер и дължина, съобразена с ръста му, и магията започна да се получава в гардероба му. Нелепите потници останаха в миналото и бяха заменени с ризи с вратовръзка, които безспорно повече му прилягат. Но най-голям прогрес отчитаме в прическата му – сбогуването с изрусените къдрички и рапърските плитки от 90-те и началото на следващата декада беше гениална стъпка и прогрес във визията му.