Skip to main content

8 идеи с послание какво да подарим за 8 март

1


8 март е денят, в който празнуваме личните ни супер герои! Онези, които лекуват всичко с топла прегръдка и добра дума. Най-големите ни фенове и най-мощната ни подкрепа. Шампионите по обичане – нашите прекрасни майки и любимите на сърцето ни жени.

Иска ни се да ги събудим с огромна усмивка! И освен с букет, да ги зарадваме и с подарък с послание и щедро внимание. Заровихме се в съкровищницата на Fashion Days и открихме няколко грамадни находки, които си заслужават по една удивителна. Нека те запознаем с тях една по една!

Искаме да припомним на любимите си жени, че са безстрашни! И силите, и мечтите им не познават граници, когато ги води сърцето и обичта! Затова им харесахме по един ален суитшърт, в който винаги ще усещат уют.


2

Суитшърт Koton / Чанта Diesel


Следващото попадение е едно мини бижу от Diesel, чанта „само за смели“, която сякаш е създадена, за да прави компания на находка номер едно в списъка ни. Чаровна, искряща и с чудесно напомняне. Че е попаднала в правилните ръце!

Часовниците на Rebecca Minkoff  отброяват красивите моменти и ни усмихват с нежните си, но гръмки „Girl Power” циферблати. И са разкошно малко празнично намигване, нали?


3

Часовници Rebecca Mincoff


 

Следващото съкровище в прецизния ни списък е един важен тишърт, който с удоволствие бихме подарили и на себе си. За да припомним една универсална истина: Confident women don’t hate. Или казано с наши думи – уверените жени не мразят. А ние самоуверено се причисляваме тъкмо към тях. 


4

Тениска NA-KD


Връщаме се на вълна суитшърти. И ти показваме не една, не две, а цели три смели, красиви и интересни идеи за подарък с послание. За дамите, които харесват версията на себе си, в която се превръщат. И за онези, които не питат за посока, щом вътрешният компас ги води. И за момичетата, които си остават момичета, независимо от цифрите и времето. Топлите като прегръдка меки суитшърти искат само една панделка и вече са готови за подарък. 


5

Суитшърт Trendyol / Суитшърт Armani Exchange / Суитшърт Trendyol


Стигаме до финала! Имаме нещо НОВО, което може да подариш на най-непредвидимите или пък на най-капризните. Вече имаш опция да зарадваш любим човек с ваучер за пазаруване във Fashion Days и да му оставиш свободата да се развихри така, както най-много обича на модния фронт. Лесно е, удобно е и е чудна опция за подарък в напълно, напълно последния момент.


7

Надяваме се, че сме били полезни с тези малки, цветни жокери за 8 март. Пожелаваме ти щастливо и красиво празнуване!