Skip to main content

Цветът на годината ще те хипнотизира (Част 2)

12


Миналата седмица изгряхме с най-закачливото жълто, което ще блести на хоризонта ни през 2021-ва. А сега е време да те въведем във Fashion дебрите на другия фаворит на Pantone, властелините на цветовете, които ни зарадваха щедро не с един, а с цели два цвята с главна роля през настоящата година.

Настъпваме с Ultimate Gray и сивото, което хипнотизира. И формира една страхотна основа за впечатляващ гардероб. Направо те гмурваме в дълбоките води на сивите класики, скрити съкровища и тотални хитове във Fashion Days.СТАРТ!


1

Рокля Mango / Рокля Antonia М / Рокля Trendyol


Път на роклите, моля! Онези, които директно елиминират голямото чудене кое с кое да носим. Намятаме им едно хубаво цветно палто или уютно ги преливаме в черна връхна дреха, заиграваме се с чорапи, обувки и аксесоари и за секунди имаме пълна, свежа и мега комфортна визия. Обичаме, когато естетиката и удобството се преплитат в най-привлекателния възможен сценарий.


2

Плетена барета Oltre / Суитшърт Oltre / Шал Oltre 


Споменавайки тази вълшебна и така ключова дума „аксесоари“! Една сива барета или фин шал мигновено омекотяват картината и вдъхват баланс при по-цветните визии или при напластяване на нюанси от същата неутрална палитра. Малките оръжия на големия и категоричен стил се четат в детайлите. И ние никога не ги пренебрегваме!


3

Спортни обувки Liu Jo / Спортни обувки Gant  / Спортни обувки New Balance


Стъпка напред сме в избора на нови любими кецове, които съвсем реално можем да носим с десетки аутфити без дори да се замислим. Сивото е новото черно? Не, сивото е просто чудно практично, тренди и изглежда наистина хипнотично. А марки като New Balance, Ash, Gant, Liu Jo ни прочитат мислите и ги материализират в няколко разкошни чифта комфорт.


4

Чанта Francesca Rossi / Чанта Michael Kors / Чанта Chiara Canotti


Към тях имаме точно толкова разкошни идеи и за чанта, която да допълни общата идилия. Според настроението посягаме към по класически и изчистени форми или нещо по-нестандартно и неочаквано. Michael Kors ни радва с модели, които превключват лесно от ежедневен към парти режим. А това винаги е бонус точка, която не можем да не оценим. Francesca Rossi ни предизвиква с необикновени дизайни, а ние обичаме предизвикателствата!


5

Жилетка Mango / Жилетка DeFacto / Жилетка Oltre 


Не сме забравили какви са температурите навън и няма как да не се сгушим в нещо топло, красиво и пухкаво. Финишът си запазваме за стилна жилетка. С колан или със свободен силует – изборът се осланя единствено на визията, която търсим и рисуваме в мислите си. После само си я сбъдваме. Уютна и женствена.


6

Часовник Skagen / Часовник Armani Exchange / Часовник Guess


Да обърнем внимание и на момчетата и попаденията в цвета на годината, с които можем да ги зарадваме! Започваме от малките тиктакащи чудесии, които грабват вниманието ни във Fashion Days. Skagen ни закача с цветни пръски настроение от циферблата към каишката. Guess приковава погледите със смели комбинации от цветове. АArmani Exchange ни кани да надникнем в механизма на най-новите дизайни на марката.


7

Слънчеви очила Ray-Ban / Шапка и шал Calvin Klein / Портфейл Guess


Оглеждаме се за още добри аксесоари, които да отиват на часовниците. И никоя категория не ни убягва – от топлите шапки и шалове на Calvin Klein и стилните авиаторски очила на Ray-Ban до практичните портфейли на Guess. Сивото им отива, а те отиват на нас!


8

Суитшърт Blend / Тениска Tommy Hilfiger / Суитшърт Koton


Освобождаваме си още малко пространство в гардероба за нови сиви находки. Подсигуряваме се с базова тениска, която можем да носим с всичко и няколко суитшърта с готини принтове и забавни надписи. Защото настроението понякога започва точно от дебрите на гардероба ни. Тук и сега!