Skip to main content

#hiFIVE пауза: Ванина Ханджийска

Тя е колкото млада, толкова и слънчева и безкрайно сияйна! Обича модата с всяка своя клетка и се е посветила изцяло на тази страст. Завиждаме й благородно за неизчерпаемата енергия и се чудим (не на шега!) как така й стигат 24 часа за всички щури идеи. Познаваме я като момичето, което стои зад модния блог Style inspiratrice и ни вдъхновява всеки ден. Да, тя е Ванина Ханджийска и сме щастливи да споделим нейните скъпоценни #hiFIVE моменти!

1. Опиши се с 5 думи.Вдъхновено обичам модата, стила и пътешествията!

2. #hiFIVE сутрин или вечер?По всяко време! Важното е във всеки един момент да знаем, че може да ни се случи нещо страхотно – съдбовна среща, неочаквано запознанство, обрат, пътуване, проект или сбъдната мечта.

3. За коя актуална тенденция в модата би казала #hiFIVE ?На победоносното навлизане на маратонките и кецовете във висшата мода и официалното облекло! Това е предизвикателство, което преобърна представите и показа нагледно как в модата няма граници и всичко е възможно.

4. Кой, според теб, ще спечели #hiFIVE състезанието ни за звезди?Публиката – защото ще се наслади на много изненади и забавни моменти!

5. Сподели снимка на свои #hiFIVE моменти и ни разкажи за тях.#hiFIVE 1: Това е снимка от участието ми в най-голямото модно дефиле в света, което се проведе в Париж преди 3 години. В известна степен този момент преобърна живота ми и е една от предпоставките да се роди Style inspiratrice няколко месеца по-късно!

1_catwalk-SI

#hiFIVE 2: Невероятното чувство да отидеш на другия край на света и да се разходиш там, където се развива действието на един от най-любимите ти сериали! Мястото е Сейнт Килда, Австралия, а филмът – The secret life of us.

2.St.Kilda_Dec2013

#hiFIVE 3: Вярвам, че моят супер #hiFIVE момент предстои!3.Next