Skip to main content

Истории от плажа с Mint Stories

08

Здравейте, приятели! Юни е все по-близо и ни примамва със своята свежест, освободеност и красота. Но не живеем ли всички ние точно за тези няколко месеца от годината? От разтопения сладолед, стичащ се по ръцете ни, през горещите дни и дългите прохладни вечери, морската сол и пясъка в косите, късите панталонки и ефирните топове, шоколадовия тен и студените коктейли? И ако лятото е нашето време, в което да се измъкнем от правилата и да бъдем наистина себе си, то определено трябва да имаме няколко супер удобни и тренди аутфита със себе си.

Затова сега ви оставяме в ръцете на Звезделина Цолова (модният блогър на www.mintstories.com), която ще ви разкаже повече за новите истории от плажа и летни любимци в гардероба ѝ.

06

“Ако има нещо, което да обожавам повече от самия летен сезон, то това са всички онези малки неща, с които го свързвам и правим винаги по това време от годината. Обзема ме и чувството, че през тези горещи месеци всичко е толкова лесно постижимо, стига да имаш желание и енергия да го направиш. И то реално наистина се случва.

Летният ми гардероб също е винаги в унисон с лекотата, практичността и удобството, което сезонът излъчва. Тази година ме е обзела мания към ефирните гащеризони, които вече заемат почетно място до роклите. Митът, че подобен тип дреха могат само високите дами да си я позволят, според мен е напълно измислен и нереален. Изберете просто модел, който да подчертава фигурата ви, както и нюанс, който да я издължава оптически. Лично аз предпочитам по-свободните и широки модели, с които се чувствам наистина удобно. Независимо дали ще го съчетаете с висок ток, кецове или еспадрили, заложете на доказано най-добрата комбинация - добро настроение и усмивка на лицето."

02