Skip to main content

Жена на годината 2013

Вчера се състоя церемонията по раздаването на наградите "Жена на годината" на списание Grazia. Както вече знаете - Fashion Days бяхме генерален спонсор на събитието и имахме и специална категория "Личен стил". В нея бяха номинирани пет отличителни дами, всяка от които притежава уникален личен стил - Антония ЙордановаДеница ГерговаКатя ПеневаМария Илиева и Мария Силвестър. Жената с най-добър стил и победител в нашата категория, според вашите гласове, е очарователната Мария Илиева.

Изпълнителният директор на Fashion Days България, Ева Вучева, имаше удоволствието да обяви победителката и лично да й връчи статуетката. Освен наградата на списанието, всяка една от спечелилите дами си тръгна и с подарък от нас, който вярваме им е харесал.

13

Някои от любимите ни модни и лайфстайл блогъри също успяха да уважат поканата ни и бяха част от гала вечерта. Споделяме снимки с вас от събитието, като се надяваме, че ще усетите страхотното настроение, което беше обзело всички присъстващи. Разбира се на края на вечерта се получиха най-ефектните снимки - ще ги различите на момента. Също така искаме да благодарим на всички, които гласуваха за своя фаворит и ни помогнаха да определим коя е дамата с най-ярък и отличаващ се личен стил  за 2013.

Можете да гледате церемонията на 14 декември от 14.00 часа по Нова телевизия.

На всички вас пожелаваме да бъдете Жена на годината всеки ден. И не забравяйте - Every day is a Fashion Day.

14

12

11