Skip to main content

Кой е цветът на годината и как да го носим?

Main


Кралският цвят на 2020-а ще бъде класическото синьо. Всяка година текат залози, предположения, теории и малки модни конспирации, но накрая винаги Pantone има думата за официалния фаворит. А оттам модните подиуми, страниците на fashion библиите и гардеробите на страстните фешънисти потъват във всички нюанси на коронования избраник. И ето, че ни чакат 4 сезона сини страсти. А ние традиционно бързаме да те зарадваме с ефектна селекция и отбрани находки в цвета под прицела на внимание за НЕЯ и за НЕГО.


wo clothes

Яке Silvian Heach / Блуза Adidas Performance / Палто Stefanel


me apparel

Суитшърт Napapijri / Суитшърт Napapijri / Суитшърт Levi's


Класическото синьо лесно имплементираме под една или друга форма в колекциите си. И споменавайки класики – първото място в Shopping листа ни неотменно остава запазено за чифт хубави и комфортни дънки. След това пропускаме синьото в тишъртите, панталоните, якетата и където още ни се прииска. Изборът е богат и попадения дебнат отвсякъде в селекциите ни.


watches

Часовник Rebecca Minkoff / Часовник Emporio Armani / Часовник Fossil


men watches

Часовник Emporio Armani / Часовник Boss / Часовник Skagen


Не пропускай аксесоарите! Тъкмо те имат магическата сила да преобразяват всяка визия без усилие – от най-семплата до изпитано ефектната. Хубавият часовник си остава малкия детайл, с който никога не се разделяме. Чантата за кръста и раниците на Levi’s пък са фаворитите ни в синьо, които ни придружават през уикенда независимо къде ни предстои да приключенстваме.


bags

Раница Levi's / Чанта за кръста Levi's / Раница Diadora


Есенциална територия, която си запазваме за кралското синьо, са кецовете на сезона... или даже за няколко сезона напред. Вариациите са много, а любимите ни марки като Scotch & Soda, Pepe Jeans London, Puma и Napapijri се грижат винаги да имаме свежи дизайни под ръка, между които да избираме. 


women shoes

Кецове Esprit / Кецове New Balance / Кецове Napapijri


men shoes

Кецове Napapijri / Кецове Steve Madden / Кецове Redskins


Оставяме те на вълните на нашия малък син моден океан с модели за НЕЯ и модели за НЕГО.

Приятен шопинг!