Skip to main content

Личен стил - Мария Илиева

Поредният моден профил на една от номинираните дами в категорията ни Личен стил. Днес ви представяме Мария Илиева.

Fashion Profile_Mariya Ilieva_1

Не можете да сбъркате чаровната й усмивка, блестящия й поглед и големите й слънчеви очила. Мария Илиева, наричана от някои „принцесата на българската поп музика“, е известна не само със страхотния си глас, но и с отличителния си стил.

“Женственост” е думата, която може би най-добре описва визията на изпълнителката, за която се грижи стилистът Васил Божилов. Елегантни силуети, големи обеци, високи обувки, от които почти никога не слиза, и перфектна прическа са ключови елементи в стила на Мария. В ежедневието си тя предпочита спортно-елегантни дрехи. Черното е предпочитаният от нея цвят. Ние обаче смеем да твърдим, че певицата изглежда неповторимо в червено, което подсилва магнетичното й присъствие на сцената. В свои интервюта Мария споделя, че харесва женствените рокли на Valentino и изчистените силуети на GF Ferre. Едно е сигурно за Мария Илиева – тя определено играе стилно!

Ако искате да гласувате за стилната Мария Илиева, можете да го направите като гласувате онлайн тук  или да изпратите SMS на 2250 с текст STYLE  2 (0.60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори).

Fashion Profile_Mariya Ilieva_3Fashion Profile_Mariya Ilieva_2Fashion Profile_Mariya Ilieva_4