Skip to main content

Шупет – едно мяукащо бижу в 7 интересни факта

8 август е най-пухкавият празник от всички – Световният ден на котката! По повода те запознаваме с може би най-известната персийка в целия свят – Шупет, мъркащия любимец на покойния Карл Лагерфелд. А вдъхновени от моделите на Karl Lagerfeld с лика на Шупет, ти даваме и 10% ОТСТЪПКА за всички дизайни на марката до края на деня! Възползвай се с код: KARL10.


karl 1

Тенискa Karl Lagerfeld, Суитшърт Karl Lagerfeld, Тениска Karl Lagerfeld


След като светът се сбогува завинаги с един от най-гениалните дизайнери на нашето време, неговата синеока наследница продължава да води меко казано необикновен начин на живот… за котка.

Ето няколко от най-ексцентричните факти, които бележат дните на Шупет:

 

 1. Всяка седмица получава професионален маникюр от ветеринар и не понася, когато друг се опитва да се справи с тази деликатна задачa.

 

 1. Ликът на Шупет, имплементиран в различни продукти и колаборации през 2015 ѝ носят 3 милиона евро приходи. Можем само да гадаем, но смело предполагаме, че тенденцията се е запазила, а славата ѝ е далеч от залез. След смъртта на Карл, моделите с нейния лик, стават дори още по-търсени.

 

 1. Традиционните играчки за котенца бързо ѝ доскучават и мадам пух получава личен айпад… на който предполагаме, че лови рибки онлайн.
  karl 2

  Чанта Karl Lagerfeld, Текстилно портмоне Karl Lagerfeld, Портмоне Karl Lagerfeld


   

 2. Шупет вечеря само върху маса в свои дизайнерски сет чинии.

 

 1. При пътуване получава своя отделна самостоятелна стая, за да се чувства комфортно.

 

 1. Има не една, а цели две домашни помощници, които се грижат нищо да не ѝ липсва.

 

 1. Мрази две неща – деца и парфюми.

Живот като на кино… само че на котка <3


karl 3

Детска рокля Karl Lagerfeld, Детска блуза Karl Lagerfeld, Гащеризон Karl Lagerfeld


 Шупет може и да не е най-големият фен на децата, но ние определено сме сред най-големите фенове на детската колекция на Karl Lagerfeld!