Skip to main content

Строй се, преброй се! С банските на сезона

first


Щастието се  носи по вълните, гъделичка боси пръстчета и обича хора в шарени бански. Онези няколко листа, заключени в календара от юни до септември, са малката слънчева нирвана, създадена, за да ни топли през всички останали месеци. Спомен по спомен. Радост по радост.

Няма много какво да му планираш. Една раница с няколко тениски, еспадрили, джапанки и кърпа. (Оу! И не забравяй слънцезащитата, моля!) И вече си готов за приключения! Намери си само точица край брега и бързо поеми към нея.

Вдъхновение за бански и други плажни разкоши ще се погрижим да имаш.


se

Бански Moschino, Пола Guess, Гривна Karl Lagerfeld, Обувки Guess


И това лято Fashion Days приютява готините дизайни на любими марки. Оскъдни радости, които не заемат място в багажа, но пък носят грамадно настроение, облечено в принтове, точици, вълшебни рисунки и цветове, които обичаш първо да сънуваш, а после да носиш навсякъде със себе си.

Високата талия, в предложенията за дамите, си остава недетронирана като хит и това лято. За което тайничко се благодарим. Изрязаните модели също не са рядкост и остават константа в селекцията ни за всеки, който предпочита обилния тен.

Точките, райетата и (без)опасния леопард са шарките, без които лятото отказва да се състои. Спокойни сме, че ги имаме в изобилие!

OW intimates ни скриха шапката с нестандартни кройки, извайващи силуети на русалки изпод бързосъхнещи материи в слънчевожълто и деликатна лавандула.


ow

Бански OW INTIMATES


Ted Baker си остава властелинът на целите бански и изящните деколтета. Принтовете на марката също са като от друго измерение.


ted

Бански Ted Baker


При момчетата акцените в неон и сърфистките мотиви грабват вниманието отдалече. Diesel, Moschino и Emporio Armani не се стесняват от големите лога на фокус. Докато Skiny, Guess и Quicksilver залагат на мощно красива флора, пръсната из принтовете им.


third

Тениска Emporio Armani, Бански Moschino, Кецове Emporio Armani


Happy Socks пък засича погледа ни с едни от най-веселите плувни шорти във фигурални десени… и откачени папагали.


m

Бански Skiny, Бански Quicksilver, Бански American Eagle


И за да е по-лесно гмуркането и свободен скокът в изобилието ни от бански, ти оставяме шорткът към попаденията за НЕЯ и за НЕГО. Напълнихме и по една селекция с жестоки плажни аксесоари, защото си обичаме да заразяваме с цветове и настроение. С един клик се настаняваш близо до находките за НЕЯ и за НЕГО.