Skip to main content

The REDValentino Selection

Най-големите дизайнери неведнъж са казвали, че модата не е просто куп красиви дрехи. Модата е начин на мислене, средство да покажеш кой си, модата вдъхновява, модата ни кара да поемаме рискове. Във Fashion Days обичаме точно такива марки - които вдъхновяват, които носят послание, които ни помагат да открием себе си. Един подобен бранд е REDValentino. Дъщерната линия на гиганта и истинския майстор на котюра - Valentino. Колекциите съчетават в себе си модерното и приказното. Линиите са изчистени, набляга се на красиви и качествени материи, цветове и дизайни.

"A walk in the Woods" ("Разходка в гората") е името на колекцията есен-зима, по която въздишаме от първия момент, в който я видяхме. Женствени модели, които напомнят силно на отминали епохи от европейската история. И въпреки че в името на марката присъства червения цвят ("Red"), тази колекция залага главно на  земни тонове - черно, златно, бежово, които са умело съчетани със силно контрастни цветове като фуксия и млечно розово.


Combo-Office-RV

Нова визия за офиса

Кой казва, че офис тоалета трябва да е скучен, за да изглежда професионално? Красив черен топ с леки воали и бронзови панталони с ръб, комбинирани с черни обувки на ток са перфектното съчетание за всяка една офис среда. Добавете и красив клъч с интересни детайли, в контрастиращ цвят и визията ви е завършена.

Купи топа! >

Купи панталоните! >

Купи чантата! >


Дамата в розово

Едно от нещата, които харесваме в това палто, освен изчистените линии и разкошна яка е, че е изключително практично. Може да се съчетава както с рокли и поли, така и с чифт скини дънки. За тази визия се спряхме на красива рокля в ярък цвят и колан с нежен, но забележим детайл. Коланът не е задължителен, но ще създаде илюзията за малък кръст и фигура тип "пясъчен часовник".

Купи роклята! >

Купи палтото! >

Купи колана! >

Combo-Pink

RED е съкращение за Romantic Eccentric Dress (романтична ексцентрична рокля)

Ballerina

Комфортът е най-важното във всяка една визия, а какво по-хубаво когато комфортът и добрият стил се обединят? И ако утре сутринта се събудите с въпроса "Кой ще бъда днес", отговорът е - балерина!

High-heel

Красива е нали? Сега я погледнете отново - забелязвате ли дантеления детайл и красивата изработка? Независимо дали ще решите да я носите с пола, рокля или с тъмен деним, резултатът ще е зашеметяващ!

Boots

Навън вали, а имате среща след работа? Няма проблем. Съчетайте тези черни ботуши с ефирна пола и изчистен топ за перфектната градска визия, която освен удобна е и много закачлива. Не се съмнявайте, че ще направите правилното впечатление.


Черното е класика

... но топлите тонове правят чудеса с всяка визия!

BagBG
RED-Bag-BG